Junioren zijn jongens en meisjes van 10,5 -13,5 jaar. Zij hebben wekelijks een bijeenkomst op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur, in en bij het clubhuis. Junioren zijn door hun leeftijd meer vertrouwd met het water. De juniorengroep beschikt over een groot aantal kano’s die door de junioren worden onderhouden en gebruikt. De junioren gaan ieder jaar een week op zomerkamp. Junioren doen ook mee aan regionale scoutingactiviteiten en hebben door het jaar heen af en toe een weekend.

Zomerkamp 2019

Zaterdag 24 augustus is het weer zover: “Zomerkamp 2019 van de RMWG Junioren

Hieronder informeren we u over de locatie, de uitrusting en nog veel meer. Het belooft weer een gaaf zomerkamp te worden. Wij hebben er al zin in!

Kampgeld:       Het kampgeld a € 135,- dient uiterlijk voor 25 juni overgemaakt te zijn op              NL 71 RABO 0141 8323 71 t.n.v. Vereniging Rijswijkse Meeuwen Watergeuzen te Voorburg, onder vermelding van Zomerkamp junioren 2019 en de naam van uw zoon / dochter.

Vertrek: We verwachten de kinderen zaterdag 24 augustus om 11 uur op de Geheime locatie (bij de ouders bekend via de kampbrief).

Terugkomst: Uw kind is zaterdag 31 augustus om 12.30 weer op het clubhuis.

Uitrusting:       Voor de veiligheid en het comfort van uw kind, wordt u verzocht zorg te dragen voor een complete uitrusting. Uit praktisch oogpunt vragen wij u ook dit jaar weer om alles te merken met de naam van uw zoon/ dochter (ook het uniform).

Regenpak Zwemschoenen* Waterdichte schoenen / laarzen
Slaapzak Zwemkleding Slippers
Luchtbed of matje** Korte broek Waszak
Pyjama Extra lange broek Zaklamp + reserve batterijen
Ondergoed Washandjes Schrijfpapier
Sokken Handdoeken Pennen
T-shirts Toiletspullen Strip-/leesboek
Warme trui 2 Theedoeken Feestelijke kleding voor vrijdagavond
    1 set kleding die vies mag worden

* Het meenemen van zwemschoenen (mogen oude schoenen zijn) is verplicht. Zonder zwemschoenen wordt er niet gezwommen (i.v.m. stenen, glas, etc. in het water).
** De tenten zijn berekend op luchtbedden / matjes van maximaal 60 cm p.p.

NB: Géén mobiele telefoon, radio, walkman, mp3-speler en dergelijke meenemen.

NB: Wij stellen het op prijs als u meehelpt met het uitladen van het zomerkampmateriaal. De leiding zal vervolgens zorgdragen voor het opbergen en schoonmaken van het materiaal.

NB: Namens het Leiding Team willen wij nogmaals benadrukken dat de Junioren van ons géén Energy Drink/Red Bull o.i.d. mogen drinken. Houdt daar dus rekening mee alstublieft

Leiding: Tijdens het zomerkamp bestaat de leiding uit: Stuur Thomas Taal      Stuur Moniek Collée   Stuur Wouter Vermijs Stuur Roxanne Binda Stuur Ellen Collée       Stuur Rob van Dijk     Stuur Niek Overwijn

Post: Het wordt door de Junioren zéér gewaardeerd om post te ontvangen: (adres is nog geheim, u heeft het gekregen in de kampbrief)

Noodtelefoon: In geval van nood zijn bereikbaar op telefoonnummer: Ellen Collée of  Thomas Taal  (de telefoonnummers zijn in de kampbrief aan u doorgegeven)

Maaltijden:      Bijzonderheden m.b.t. het eten van uw zoon / dochter voor het kamp kunt u per mail aan ons doorgeven.

Snoep:             Tijdens het kamp wordt er regelmatig getrakteerd. Wilt u daarom uw zoon / dochter geen individueel snoep meegeven.                        

Uniform:         Tijdens het kamp treden wij als onderdeel van Scouting Nederland naar buiten. Het uniform dient daarom compleet en schoon te zijn.

Medicijnen:     Als uw zoon / dochter medicijnen gebruikt verzoeken wij u dit vóór vertrek aan ons mede te delen, zodat wij erop kunnen toezien dat dit ook gebeurt. Graag ontvangen we ook de bijsluiters van de medicatie.

Uw adres:        Als u tijdens het zomerkamp niet thuis aanwezig bent, wilt u dan het telefoonnummer afgeven waar u tijdens ons kamp wél te bereiken bent.

Verzekering:    De persoonlijke eigendommen van de junioren en de leiding zijn niet meeverzekerd via de groepsverzekering.

Zakgeld:          Wij raden u aan uw zoon/ dochter niet meer dan € 5,00 mee te geven omdat het geld alleen aan ansichtkaarten wordt uitgegeven.

Vervoer:          Uw hulp is hard nodig bij het vervoeren van de Junioren naar de kamplocatie. Alvast dank hiervoor!

Namens de leiding bedank ik u voor uw medewerking.

Roxanne Binda
Junioren RMWG

Zomerkamp junioren 2009 (2)