Rijswijkse Meeuwen Watergeuzen

Lintje voor Rado

Fotos2011 245

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 29 april heeft de burgemeester van Voorburg-Leidschendam namens de koningin een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan onze Jenny, leidster bij de kabouters en daar vooral bekend als Rado.

Omdat zij zich al sinds 1975, dus al meer dan 35 jaar, achtereen heeft ingezet als kabouterleiding van Waterscouting RMWG mag zij zich nu lid in de orde van Oranje-Nassau noemen.

Leiding, bestuur, bouwcommissie, oudervertegenwoordigers en alle anderen die betrokken zijn bij de RMWG feliciteren Jenny van harte met deze onderscheiding!

===========================================================

Sinterklaas

Zaterdag 1 december was het zover, Sinterklaas kwam langs! Het was nog even spannend, want ook bij Sinterklaas waren de koperdieven langs geweest en hadden zijn staf gejat. Zonder staf kon hij natuurlijk niet komen, maar gelukkig was die nog op tijd terug gevonden. Zoals je kan zien was het erg gezellig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je nog meer foto’s zien? Kijk dan in het fotoalbum van de bevers!

==========================================================

Nieuwe voorzitter en afscheid oude voorzitter.

Tijdens de groepsraad van 31 oktober 2012 is Brechje van Eijck gekozen tot onze nieuwe groepsvoorzitter. Na enkele jaren juniorenleiding geweest te zijn en teamleider van de bevers was dit een logische stap in de scoutingcariere van Brechje. De groep wenst Brechje veel succes met deze nieuwe uitdaging.

==========================================================

Autowasdag

Zaterdag 22 september was er weer autowasdag bij scouting R.M.W.G. Er zijn weer veel auto’s gewassen door de seniorentak. Iedereen was indeeld met een taak zoals afspuiten, soppen of stofzuigen.

 

=======================================================

Wilt u helpen, laat het ons weten.

Zoals ook uit deze website blijkt is de RMWG een zeer levendige vereniging. Dit is voor een belangrijk deel de verdienste van de leiding. Ook diverse anderen, zoals bijvoorbeeld de leden van de bouwcommissie, het bestuur en de oudervertegenwoordigers per tak dragen echter hun steentje bij.

In de huidige tijd is het echter steeds moeilijker om de benodigde vrijwilligers te vinden. Daarom wil ik iedereen die zou willen bijdragen aan het functioneren van de RMWG hierbij oproepen om dat ons te laten weten, zodat daardoor de noodzakelijke vernieuwing en verjonging van de RMWG kan blijven plaatsvinden. Laat dit svp even per e-mail aan weten, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Wij zoeken dus zeker niet alleen maar klussers met rechter handen, maar ook bijvoorbeeld mensen die er voor willen zorgen dat de RMWG regelmatig in het nieuws kom, website beheerders, potentiële leiding of leden voor het groepsbestuur.

Behalve dat u hierdoor straks een maatschappelijk nuttige bijdrage kunt leveren, is het vooral ook gewoon erg leuk en gezellig. Dit blijkt wel uit de zeer vele mensen die al sinds 1926 voor de club actief zijn geweest. Aarzel dus niet, en geef u gewoon op en laat ons dan gelijk even weten waar uw belangstelling het meeste naar uit gaat.

Alle hulp is meer dan welkom!

No Comments :

Geef een antwoord :

* Your email address will not be published.

* Your email address will not be published.