1 aprilgrap 2023! Scoutingflat

RMWG verhuist naar grote hoogte!

Zoals het jullie waarschijnlijk wel al is opgevallen zijn ze druk bezig met het verbouwen van ons club-terrein. Dit alles heeft te maken met het ontwikkelingsproject van Binckeiland.

Wij zijn de laatste jaren met de Gemeente Den Haag druk in gesprek geweest, hoe de scouting RMWG in de toekomstplannen van Binckeiland past. Hierbij zijn we uitgekomen tot een unieke mogelijkheid om de eerste scouting op grote hoogte te zijn. Op ons voormalig Scoutingterrein komt een woonflat van 10 verdiepingen, 53 gezinsappartementen met een grasdak. Op dit grasdak op 32 meter hoogte vestigt onze scouting zich met een clubhuis, speel-grasveld en boten-loods.

Er zijn nog wel besprekingen mogelijk over eventuele toevoegingen om de Scouting-experience te vergroten! Heeft u ideeën over hoe we dit unieke clubhuis nog bijzonderder kunnen maken, laat het ons weten onderin deze pagina met een comment, of reageer op een bestaande comment!

5 reacties op “1 aprilgrap 2023! Scoutingflat”

 1. Kim

  Serieus? Erg jammer. Alles wordt al zo volgepropt hier.

 2. Peter de Bruine

  Meen je niet…..

 3. Eef Wouters

  Ik kan mijn ogen bijna niet geloven: mijn ‘eigen’ RMWG baanbrekend! Love it. Ook in de jaren ‘70 en ‘80 (mijn RMWG jaren) stond de club wel bekend om anders zijn. Die cultuur lijkt nog altijd aanwezig! Wanneer mag ik komen kijken?

 4. Marc Vianen

  Geweldig ik wist al dat we met de RMWG op eenzame hoogte stonden als het gaat om de gezelligheid in onze club. En nu dus ook echt op grote hoogt.

 5. Wouter

  Wat een mooi initiatief, Een grote kans voor de RMWG!
  Is het mogelijk om een botenhijs-systeem aan de zijkant van de flat te krijgen, zodat de boten makkelijk naar de botenloods kunnen om te klussen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *