Groepsbestuur

Het groepsbestuur van de RMWG is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de groep. Denk hierbij aan de kwaliteit van het scoutingspel, voldoende leiding en een financieel gezonde vereniging. Ook willen we onze huidige leidingteams uitdagen en motiveren om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen.
In overleg met het stichtingsbestuur zorgen we voor een onderhouden clubhuis en vloot, dit ten behoeve van het scoutingspel.

De bestuurstaken

Binnen het groepsbestuur zijn de diverse taken verdeeld.

Voorzitter

Marc van Vianen

De taak van de voorzitter is het voorzitten van de bestuursvergaderingen, het coördineren van de taken die gedaan moeten worden en een meerjaren- en jaarplan opstellen.

Praktijkbegeleider

Moniek Collee

Hoi ik ben Moniek,
Als klein meisje ben ik bij de RMWG bij de Kabouters (tegenwoordig de welpen) gestart. Na de loodsen ben ik leiding geworden bij de junioren. Dit heb ik ruim 8jaar met veel plezier gedaan.

Sinds begin 2021 zit ik als praktijkbegeleider in het bestuur van de RMWG. Als praktijkbegeleider probeer ik onze leiding zo goed mogelijk te ondersteunen en regel ik dat er bepaalde cursussen/trainingen worden gegeven zodat de leiding zich kan ontwikkelen.
Naast scouting ben ik druk bezig met de opleiding tot huisarts.

Secretaris

VACATURE STAAT OPEN!

Bent u geïnteresseerd? Stuur een bericht naar bestuur@rmwg.nl

Penningmeester

Joop van Soest

De penningmeester zorgt voor alle financiën van de vereniging.

Algemeen bestuurslid

Ilse Hermans

Dit is een bestuursfunctie zonder uitgesproken taak. Binnen het bestuur is er voor dit bestuurslid wel een aantal taken afgesproken. Te denken valt aan (klein) onderhoud gebouwen, uitwerken meerjaren onderhoudsplan en jaarplan.

Kom er bij!

Interesse in het bestuur? stuur een mailtje naar bestuur@rmwg.nl.