Groepsbestuur

Het groepsbestuur van de RMWG is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de groep. Denk hierbij aan de kwaliteit van het scoutingspel, voldoende leiding en een financieel gezonde vereniging. Ook willen we onze huidige leidingteams uitdagen en motiveren om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen.
In overleg met het stichtingsbestuur zorgen we voor een onderhouden clubhuis en vloot, dit ten behoeve van het scoutingspel.

De bestuurstaken

Binnen het groepsbestuur zijn de diverse taken verdeeld.

Voorzitter

Marc van Vianen

De taak van de voorzitter is het voorzitten van de bestuursvergaderingen, het coördineren van de taken die gedaan moeten worden en een meerjaren- en jaarplan opstellen.

Praktijkbegeleider

Moniek Collee

Hoi ik ben Moniek,
Als klein meisje ben ik bij de RMWG bij de Kabouters (tegenwoordig de welpen) gestart. Na de loodsen ben ik leiding geworden bij de junioren. Dit heb ik ruim 8jaar met veel plezier gedaan.

Sinds begin 2021 zit ik als praktijkbegeleider in het bestuur van de RMWG. Als praktijkbegeleider probeer ik onze leiding zo goed mogelijk te ondersteunen en regel ik dat er bepaalde cursussen/trainingen worden gegeven zodat de leiding zich kan ontwikkelen.
Naast scouting ben ik druk bezig met de opleiding tot huisarts.

Interim – Secretaris

Iris van Vianen

Penningmeester

Jeroen Goudswaard

Mijn naam is Jeroen Goudswaard, en ik ben 48. Getrouwd met mijn lieve vrouw Christina en de trotse vader van twee
dochters, Esther (8) en Sophia (10). Sophia is degene sinds de welpen een enthousiast lid van
RMWG is.

Ik ben in 2021 gevraagd of ik de rol van penningmeester op me wil nemen. De reden om bij RMWG mij hiervoor beschikbaar te stellen ligt erin dat mijn hart nog steeds
bij de scouting als bij het water ligt. In mijn jeugd heb ik jarenlang geland-scout, en wat later
heb ik enkele jaren met veel plezier mijn eigen zeilboot gehad, onderhouden, maar vooral gevaren.

Ik geloof erin dat de penningmeester een vrij onzichtbare, maar heel belangrijke rol te vervullen heeft.

Algemeen bestuurslid

Ilse Hermans

Hallo allemaal,
Ik ben Ilse en loop al vanaf mijn vijfde rond bij de RMWG. Ik ben begonnen als bever en heb alle speltakken doorlopen. Vervolgens ben ik leiding geworden bij de welpen. Nadat ik dat 7 jaar met plezier heb gedaan, was ik toe aan iets anders.
Wij zijn toen met zijn vieren de activiteitencommissie gestart. Met dit team organiseren we alle groepsactiviteiten zoals overvliegen of het tuinfeest. Ook ben ik in 2018 toegetreden tot het bestuur als algemeen bestuurslid. Op dit moment ondersteun ik de praktijkbegeleider en spring bij waar nodig is.

Kom er bij!

Interesse in het bestuur? stuur een mailtje naar bestuur@rmwg.nl.