Samenwerking

De Rijswijkse Meeuwen Watergeuzen heeft een aantal samenwerkingsverbanden met andere scoutinggroepen en organisaties.

Samen sta je sterker!

Admiraliteit Delfland (RA1) is een samenwerkingsverband van waterscoutinggroepen uit de regio’s DelflandWestlandVlietstreek en Den Haag. De groepen uit deze admiraliteit varen op de Kagerplassen en de Vlietlanden. De meeste groepen uit deze Admiraliteit hebben hun ligplaats aan het Boterhuiseiland bij Leiden (gemeente Teylingen).

Regio Vlietstreek is een scoutingregio in de provincie Zuid-Holland. De regio bestaat uit ongeveer 16 groepen uit Rijswijk, Voorburg en Leidschendam (gelegen tussen Delft en Den Haag). Hoewel Vlietstreek een van de kleinere regio’s van het land is (circa 1000 jeugdleden), zijn zij erg compleet. Zo hebben zij niet alleen alle mogelijke speltakken binnen hun regio maar ook – en dat is redelijk uniek – alle disciplines; land-, water-, en lucht-scouts. De start & programma- en kamptraining betrekt de regio van het Steunpunt Scouting Zuid-Holland, Den Haag.

Stichting Watersport Regio Den Haag is een samenwerking met de Haagse Watersport verenigingen om kennis te delen en samen op te komen voor de belangen van de watersport in Den Haag.

I’m Binck Een platvorm voor ondernemers, idealisten, bewoners, makers en organisaties uit het gebied en omgeving. De Binckhorst is vol op in ontwikkeling en de komende 10 jaar komen er honderden woningen bij.